CONVOCATÒRIA AJUTS ECONÒMICS ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESPORTIVES de 1r. a 6è.

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar unes primeres informacions sobre la sol·licitud dels ajuts econòmics per a les activitats extraescolars esportives per a infants de 1r. a 6è. que promou l’Institut de Barcelona Esports.

Adjunt a aquest correu trobareu un document on s’explica com el podeu demanar.

El període de sol·licitud de subvencions serà del 15 de setembre al 5 d’octubre de 2021. Cal que els infants sol·licitants estiguin inscrits a alguna activitat esportiva a l’escola.

El tràmit de sol·licitud de subvenció serà exclusivament online. Al link  https://www.plaesportescolarbcn.cat/ca/subvencions-efhe_302069 trobareu la informació per fer el tràmit, clicant el botó “INFORMACIÓ”

Cada activitat té un codi de referència, que ens haureu de demanar personalment. Només es pot sol·licitar ajut per una activitat.

Quan s’obri el període de sol·licitud, si alguna de vosaltres necessita ajuda per fer el tràmit, feu-ho saber a la Mònica de l’AFA escrivint a secretaria@afapaucasalsgracia.cat o telefonant al 93 219 53 62.

Un cop fet el tràmit, haureu d’enviar-nos el comprovant de la sol·licitud tramitada, per tal que tinguem constància que heu fet la sol·licitud dins del termini.

Un cop resolt l’ajut , si alguna família té alguna reclamació a fer la podreu presentar a través de la mateixa web de plaesportescolar, on s’habilitarà un “botó” per a tramitar-la.

Us passem a continuació les dates més significatives del calendari per a quèInformacio_Família_CAST_21-22 Informacio_Família_CAT_21-22 en tingueu coneixement.

– 14 de setembre: Publicació de la convocatòria de subvencions

– 15 setembre – 5 d’octubre: Període de sol·licitud de subvencions

– 26 d’octubre a 5 de novembre: esmena de documentació de les sol·licituds desistides

– 17 de novembre: Comunicació de la resolució d’atorgament a les famílies (Enviament d’SMS)

– 17 de novembre a 3 de desembre: Al·legacions a la resolució

Activitats que formen part d’aquesta campanya:

Teatre Musical, Futbol, Bàsquet, Natació, Ioga, Skate Patinatge i Escacs.