Missatge de benvinguda a les famílies

Benvolgudes famílies,

Des de l’Associació de Famílies d’Alumnes del Pau Casals Gràcia us volem donar la benvinguda al nou curs escolar 2021-2022 que tot just acabem d’encetar, amb una menció especial al grups de P3 i resta de famílies nouvingudes al centre.

Esperem que aquest sigui un curs en el que, un cop superat el pitjor de la pandèmia, puguem trobar-nos de nou de forma presencial als espais de l’escola i recuperar, a poc a poc, les activitats que tradicionalment han identificat la nostra comunitat.

Aprofitem per recordar-vos que les extraescolars, organitzades per l’AFA, començaran a l’octubre i que podeu estar al corrents d’aquestes i altres informacions d’interès a través de la nostra pàgina web (afapaucasalsgracia.cat) i dels nostres perfils a xarxes socials:

Instagram: @afapaucasalsg

Twitter: @afapaucasalsg

Telegram: @afapaucasalsgracia

Com sempre, us convidem a participar de les activitats i iniciatives organitzades des d’AFA i les seves comissions.

#TOTSSOMPAUCA!

Junta de l’AFA Escola Pau Casals Gràcia

junta@afapaucasalsgracia.cat