VISITA DE BETEVÉ I ESTAT DE LES OBRES DE REFORMA DELS PATIS

Benvolgudes famílies,

Dijous 16 de setembre ens va visitar la cadena de Televisió BETEVÉ i va parlar amb mestres, alumnes i membres de la nostra Comissió de Pati, perquè els expliquéssim les obres de reforma que s’han realitzat als patis de l’escola.

La notícia està previst que s’emeti al programa Btv Notícies 73 (l’informatiu dels barris de Barcelona) a finals d’aquesta setmana.

Pel que fa l’estat de les obres, comentar-vos que la reforma dels patis està previst que es porti a terme en dos fases: durant la primera, que finalitzarà aquest mes de setembre, les principals actuacions han estat girar la pista de bàsquet i instal·lar jardineres, tendals i terra de cautxú , tant al pati de primària com al d’educació d’infantil. La segona, projectada per l’estiu de 2022, completarà la remodelació dels patis amb els diners dels Pressuposts Participatius del Decidim Barcelona, on el nostre projecte va resultar seleccionat.

Aprofitem per enviar-vos un collage d’imatges on es recullen moments de la gravació i on també podreu veure com han quedat els patis després de la primera fase de reformes.

COMISSIÓ DE PATI

AFA PAU CASALS GRÀCIA

 

Twitter @afapaucasalsg

Instagram @afapaucasalsg