DILLUNS 4 D’OCTUBRE INICIEM LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Benvolgudes famílies,

Les activitats extraescolars s’iniciaran el proper dilluns dia 4 d’octubre, tret de l’activitat de natació que iniciem aquesta mateixa setmana.

Totes, menys robòtica, duren una hora. Comencen a les 16:45h i acaben a les 17:45h.

Els 15 minuts abans de començar l’activitat , a les 16.30 h., els infantsescuer berenen tots junts al menjador, acompanyats dels monitors/talleristes de les activitats. És per això que cal dur la mascareta posada, els infants de P3 a P5 també.

Recordeu, doncs, de preparar un petit berenar abans de sortir de casa.

ORGANITZACIÓ DE LES SORTIDES:

  • ACOLLIDA TARDA: dins de la franja horària de 16.30 a 17.45 h., es farà sempre per la porta del carrer Providència.
  • ROBÒTICA: A les 18.00 h. es farà sempre, per la porta del carrer Providència.
  • RESTA D’ACTIVITATS: A les 17:45, es farà per la porta del carrer Legalitat.

 

Seguint la normativa establerta,

Es recomana que pares i mares només accedeixin a l’interior del recinte escolar en el cas que ho indiqui el personal del centre, seguint totes les mesures de protecció establertes, utilitzant mascareta i sempre mantenint la distància de seguretat. En qualsevol cas, els adults que acompanyin els infants o joves han de ser els mínims possibles per a cadascun d’ells i han de complir rigorosament les mesures de distanciament físic de seguretat i ús de mascareta, i cal limitar tant com sigui possible la seva estada als accessos del centre educatiu.

Per tant, només un adult per família podrà entrar al recinte escolar, amb la mascareta posada i s’haurà de posar gel hidroalcohòlic. L’entrada per recollir els infants es farà per la porta del mig del carrer Legalitat( banda Ca l’Alegre de Dalt) i la sortida per la porta del carrer Legalitat ( banda Pau Alsina) . La sortida haurà de ser fluïda, no podreu romandre al pati.

D’altra banda, podeu fer-nos qualsevol consulta relacionada amb el funcionament o l’organització de l’activitat a través d’aquesta adreça de correu electrònic . Però si voleu preguntar res que sigui més personal potser és preferible posar-vos en contacte directament amb el monitor/a o tallerista a l’hora de sortida.