ELECCIONS CONSELL ESCOLAR

Benvolgudes famílies

La Direcció del centre convoca Eleccions al Consell Escolar. El calendari del procés comença avui dimarts 2 de novembre i acaba el dijous 2 de desembre.

L’equip de professionals dels centres i les famílies compartim un objectiu: l’èxit social i personal dels nens i les nenes. Les decisions que es prenen al Consell Escolar són clau per al funcionament i la millora del centre i, per tant, també per a l’èxit educatiu de tot l’alumnat. És per aquest motiu que la participació i implicació dels pares i mares en les eleccions al Consell Escolar és molt important.

Les famílies teniu el dret de participar de manera democràtica en l’organització del centre. Aquesta és una manera de valorar l’escola i també de contribuir a que el vostre fill o filla la valori.

Per una altra banda, és important tenir una escola oberta a l’entorn, que col·labori amb els altres centres i les diferents entitats i que entre tots puguem fer del nostre barri un entorn més educatiu i cohesionat. El Consell Escolar decideix, també, quines han de ser aquestes relacions.

En les eleccions, les famílies hi podeu participar de dues maneres diferents:

– Presentant-vos com a CANDIDATS O CANDIDATES per representar les famílies al Consell Escolar.

– Participant el dia de les eleccions VOTANT les candidatures que considereu més representatives.

Aquesta setmana (els dies 2, 3, 4 i 5 de novembre), ens trobarem a la porta, a l’entrada del matí i a la sortida de la tarda, per tal que reviseu si les vostres dades que figuren en el cens provisional són correctes. Aquesta revisió és molt necessària ja que si el dia de les eleccions les dades no coincideixen amb les del document acreditatiu, NO ES PODRÀ EXERCIR EL VOT.

Adjunt trobareu un document amb el calendari de les eleccions. Us anirem informant dels diferents moments del procés electoral.

Animeu-vos a presentar candidatura!

Salutacions

Calendari procés electoral 2021