FONS SOLIDARI DE L’AFA: TERMINI 19 DE NOVEMBRE

Benvolgudes famílies,

Us recordem que demà divendres 19 de  novembre, finalitza el termini per sol·licitar els ajuts del Fons Solidari de l’AFA.

Aquest fons està pensat per ajudar les famílies que tenen problemes per poder fer front a les despeses d’escolarització dels seus nens i nenes. El FONS SOLIDARI ha d’afavorir que tot l’alumnat de l’Escola Pau Casals Gràcia pugui accedir a les activitats educatives.

Els diners del fons solidari, surten del pressupost de l’AFA, és a dir, dels diners que aporten les pròpies famílies a la quota d’AFA i de les diferents activitats que, des de la comissió de Festes i Suport 2021, organitzen per aquesta causa. Cap administració dóna suport econòmic per aquest fons.

  • Període de sol·licitud : del 15 al 19 de novembre, fins les 16.00 h.
  • Cal demanar el full de sol·licitud a secretaria@afapaucasalsgracia.cat
  • Una sol·licitud per infant.
  • No s’admetrà cap sol·licitud fora de termini.