RECORDATORI NOVA ADREÇA AFA +FORMULARI COMUNICACIÓ ABSÈNCIA MENJADOR

Ens trobem ja en el segon semestre d’aquest curs i us volem recordar, en primer lloc, que la nova adreça de comunicació de l’AFA és  secretaria@afapaucasalsgracia.cat.

En segon lloc, en cas que el vostre fill/a  no es quedi a dinar caldrà que aviseu abans de les 9:30h, per mitjà del formulari  notificació absència menjador  es retornarà l’import corresponent a l’àpat des del primer dia d’absència.  En cas contrari, es retornarà l’import a partir del dia següent a la comunicació, si l’absència és de més d’un dia.

Per últim, us engresquem a remenar el blog de l’AFA, https://afapaucasalsgracia.cat/, on trobareu tota la informació referent a la nostra associació. A més clicant a la pestanya FAQS, ben segur que donarem resposta a molts dels dubtes que possiblement se us puguin generar en algun moment.

Ben cordialment,

LA JUNTA