LA COMISSIÓ DE MENJADOR ES PRESENTA

La comissió de menjador és una comissió mixta de l’AFA i està formada per mares i pares, la Direcció de l’escola, la coordinadora de menjador i l’equip alimentari i pedagògic de l’empresa Tresmes, que és qui gestiona el servei del menjador de la nostra escola.

QUÈ FEM?

Funció nutritiva: Supervisió de l’alimentació dels nens i nenes a l’escola, els menús, la manera de cuinar els aliments i la qualitat de la matèria primera, sempre vetllant pel compliment de les recomanacions que estableix l’Agència de Salut Pública de Catalunya.

Funció educativa: Fer de l’espai de migdia una estona de convivència agradable i d’aprenentatge de bons costums.

A més a més, difonem tota aquella informació relativa amb l’alimentació saludable a l’escola que l’Agència de Salut Pública de Catalunya posa al nostre abast i promovem xerrades en aquest sentit.

Si ens voleu conèixer, mireu aquest vídeo  https://youtube.com/shorts/nRdPbZd120w.