AQUESTES SÓN LES IMATGES SELECCIONADES PEL CALENDARI FEMINISTA

Aquest any la comissió de Coeducació, Convivència i Interseccionalitat hem estat treballant en l’elaboració d’un calendari juntament amb altres escoles del barri. El tema comú ha sigut l’educació afectivosexual. El projecte ha involucrat els infants des de P3 fins a 6è, que han treballat diversos aspectes de la matèria d’acord amb l’edat, com la diversitat de famílies, la diversitat corporal, els genitals, el consentiment i l’assertivitat…
El professorat ha comptat amb una formació especialitzada en l’educació afectivo sexual i ha dissenyat diverses dinàmiques. Fruit d’això, els alumnes han elaborat peces artístiques. A la Festa de Primavera es van poder veure les obres més representatives de cada classe, i es va dur a terme una votació per elegir-ne les dues que més han agradat a la comunitat educativa. Aquestes seran les que finalment sortiran al calendari de l’educació afectivo sexual.
Teniu tota la informació sobre el projecte en aquest enllaç.
Les dues obres guanyadores del Pau Casals Gràcia són:
 1a classificada  Tura Olive Islas 5è A
2na classificada Nahia del Rio Van Landegem 6è.
Fem una menció especial a la tercera i la quarta posició, que han quedat finalistes a molt poca distància del segon lloc.
 3rs. classificat Martina Girbal Albero, Ada Merino Manonelles, Alai del Rio 3r. B
 4ts classificades Ona Pont, Laia Pujol i Carmen Ruano 3r. B
Més endavant, us presentarem el calendari complet, que es podrà adquirir. Els beneficis es destinaran al fons solidari de l’AFA.
TURA OLIVÉ ISLAS
NAHIA DEL RIO VAN LANDEGEM
MARTINA GIRBAL , ADA MERINO i ALAI DEL RIO
ONA PONT , LAIA PUJOL  i CARMEN RUANO