PROJECTE ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2022-223

 

Ja tenim el projecte d’extraescolars del curs 2022-23.

Iniciem el procés d’inscripció dimarts dia 7 de juny, finalitzarà el dia 30 de juny  i es faran de manera telemàtica clicant l’enllaç que trobareu a l‘explicació de cada activitat. Us confirmarem la plaça, a mitjans del mes de juliol.

Recordar-vos que les activitats començaran la primera setmana d’octubre, tret del cas de l’activitat de natació. Ens han d’acabar de confirmar el calendari.

Així doncs,  per les tardes del mes de setembre hi haurà un servei de permanència (ludoteca) de 16.30 h. a 17.45 h. En cas que estigueu interessats en apuntar el vostre fill/a cal que ho feu a traves d’aquest enllaç inscripció ludoteca setembre

Per acabar dir-vos que dimecres 8 de juny a les 18.00 h., es farà una reunió virtual de les activitats Club de Lectura, Petits Exploradors i Tabalada. Aquest és l’ enllaç per unir-vos-hi: meet.google.com/gwq-mucd-eob

Cordialment,

Comissió Activitats Extraescolars

22-23 projecte extraescolars