Inscripcions obertes al Cinema en Família 2022-23

Un any més, us fem a mans la proposta del programa Cicle de Cinema dels Drets dels Infants per demanar-vos la vostra col·laboració amb aquest projecte, i que des del vostre servei o equipament pugueu fer difusió pel tal que arribi al major nombre d’infants, adolescents i les seves famílies.

L’objectiu principal d’aquest projecte és l’educació en Drets Humans. Els infants, adolescents i les seves famílies aprenen sobre els drets i deures tant individuals com col·lectius, en un marc interactiu i participatiu que facilita la comunicació i el diàleg.

El Cicle de Cinema dels Drets dels Infants 2022-2023 proposa afavorir el coneixement i la posada en pràctica del dret a la ciutat entre la població més jove. La idea és promoure la reflexió sobre quines necessitats té la infància i l’adolescència per gaudir dels espais públics de Barcelona, com ara els entorns naturals, les zones d’esbarjo i per jugar, l’aire net i sa, els punts de trobada i de relació, els equipaments culturals i esportius, etc.

És justament des de la mirada empàtica cap a l’altre, l’educació en valors i la solidaritat, que us fem aquesta proposta que de ben segur trobareu i ens ajudareu a fer-la arribar als infants, adolescents i  a les seves famílies.

Sota el títol Barcelona dona molt de joc es pretén desvetllar la consciència que els nens i les nenes, els nois i les noies tenen dret a un entorn amable i amigable, que n’afavoreixi el benestar i la qualitat de vida. Per viure dignament, és imprescindible que els habitants més menuts puguin fruir d’una ciutat i d’un barri on es treballi per a la millora de les condicions socials i ambientals.

Aquest cicle de cinema ofereix unes sessions de cinema gratuïtes els dies 6, 13, 20 i 27  de novembre  a les 11h als Cinemes Girona (carrer Girona, 175 ). La inscripció es podrà fer on-line a https://www.cinemadretsinfants.cat/  i també a la taquilla que s’obrirà a les 10:15 h. (fins a omplir l’aforament de la sala).

En el web trobareu tota la informació del Cicle de Cinema dels Drets dels Infants: la programació adreçada als centres educatius, l’adreçada als centres socioeducatius, les guies didàctiques i les aportacions dels infants en edicions anteriors.