INFORMACIÓ COMISSIÓ FESTES : MERCAT SOLIDARI -2022

Famílies, mestres, monit@rs i altre personal que  formeu  part  de  la  comunitat  educativa  de  l’escola  Pau  Casals Gràcia,  comencem a organitzar el  MERCAT SOLIDARI !!!

Reserveu-vos el dia 16 de desembre a partir de les 16.30 h.

A les famílies nouvingudes us explicarem que aquesta festa la fem entre tots i totes i consisteix en passar una bona estona amb la resta de la comunitat educativa de l’escola ( famílies, mestres, monitoratge…) tot aprofitant per fer activitats, per recollir diners pel fons solidari de l’AFA, com ara la venda de joguines de segona mà a preus molt assequibles, rifa de paneres, i enguany amb l’estand informatiu del MERCAPILLO que,  si voleu saber de què es tracta, haureu de venir al MERCAT.

Tot ben amanit amb la música dels PAUCASOLTES!!!!!

Ara bé, com sempre, necessitem la  vostra col·laboració,

 •     per poder realitzar els  lots  de Nadal que es rifaran el mateix divendres mentre es desenvolupa el mercat solidari.

Si alguna de vosaltres, a la seva feina, té algun tipus de merchandising i en pot fer donació per la cistella (tasses, samarretes, gorres, pens, ….) , o algun pare, mare, àvia, tieta…. és creatiu/va i vol o pot realitzar alguna creació feta a mà ( barret de llana, ninos de ganxet….) serà benvinguda!

 Estarem felices de rebre-ho i d’aquesta manera crearem uns lots diferents i originals.

 Els productes que aconseguiu,  lliureu-los a  la Mònica de l’AFA, abans de dimecres 7 de desembre .

   •     A partir de dilluns 14 de novembre i fins el 7 de desembre recollirem jocs, joguines i llibres. Si us plau, totes les joguines i llibres han d’estar nets i en bon estat!

    A les entrades del carrer Legalitat i Providència, COINCIDINT AMB LES ENTRADES I SORTIDES DE L’ESCOLA, trobareu uns carros on podreu deixar la vostra aportació.

 Com hem esmentat anteriorment, tots els diners que es recullin aniran destinats al Fons Solidari, un fons que ajudarà a aquelles famílies que ho necessitin a cobrir la despesa de material i llibres socialitzats, les sortides pedagògiques o les colònies escolars.

  Moltes gràcies per la vostra col·laboració.