NOTÍCIA BREU SOBRE L’ASSEMBLEA

Famílies,

Dijous 10 de novembre es va celebrar ASSEMBLEA de l’AFA on vam tractar les següents qüestions:

Vam informar de la posada en marxa de l’aplicació DINANTIA, que d’ara endavant, tant l’escola com l’AFA, farem servir per enviar comunicacions d’interès a les famílies, animant a qui encara no la tingui instal·lada al mòbil a descarregar-se-la i activar-la.

També vam aprovar els pressupostos pel curs 2022-2023, de manera que l’activitat de la nostra associació pugui continuar endavant amb normalitat.

Un parell de mares impulsores de la idea ens van explicar la NOVA iniciativa MERCAPILLO, que permetrà a les famílies de l’escola intercanviar articles i serveis de forma gratuïta, afavorint així la sostenibilitat i la creació de xarxa entre la comunitat del Pau Casals Gràcia.

Finalment, des de la Junta es va fer, una vegada més, una CRIDA A LA PARTICIPACIÓ de les famílies a les activitats de l’AFA, ja sigui col·laborant de forma puntual, com apuntant-se a algunes de les comissions que ja existeixen; aprofitant per recordar als assistents, que l’actual Junta finalitzarà el seu mandat al març de l’any vinent i caldrà renovar-la.

Tanquem aquest resum informant-vos que la propera festa organitzada des de l’AFA serà el MERCAT SOLIDARI DE NADAL 2022, que tindrà lloc el 16 de desembre a partir de les 16:30h.

Us hi esperem!