Cinefòrum: El sostre del món (1 de desembre 17.15 h a l’escola)

Benvolgudes famílies,

En el marc de la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones (25N), la Comissió de Coeducació de l’AFA Pau Casals-Gràcia presenta una tarda de cinema amb la pel·lícula Al sostre del món. L’activitat tindrà lloc el dijous 1 de desembre a les 17.15 h. L’entrada és lliure fins a completar aforament, i no cal inscripció. Recomanada a partir de 6 anys.

Al sostre del món ens fascina per la seva protagonista, una noia plena de valentia i determinació que, contra els costums de la seva societat, s’enfronta amb la seva família i supera tota mena d’inclemències per aconseguir el seu propòsit. Adults i infants acompanyarem la Sasha durant el seu llarg viatge al Pol Nord.

A continuació, les expertes de Pack Màgic iniciaran un fòrum en el qual reflexionarem sobre la perspectiva feminista de l’obra i el procés d’autoconeixement de la protagonista. Esperem poder compartir aquesta estona amb tots vosaltres!

Comissió de Coeducació, Convivència i Interseccionalitat
AFA Pau Casals-Gràcia