Comunicació

Qui som

La Comissió de Comunicació treballa en l’àmbit de la transmissió d’informació ja sigui entre l’AFA i les famílies, a dins de la pròpia AFA (com ara comissions, Junta, etc.) i entre l’AFA i el seu entorn (com ara el contacte amb altres AFAs) i cerca formes de millorar la comunicació en tots aquests àmbits.

Què fem 

La Comissió de Comunicació centra la seva activitat en els següents eixos: 
• Web: Actualització i manteniment de continguts de la web de l’AFA, amb l’objectiu de que sigui informació útil, rellevant i de fàcil accés per a les famílies. També desenvolupar automatismes que facilitin la difusió dels continguts que es vagin afegint a la web.

• Xarxes Socials: Creació i manteniment de perfils de l’AFA a Twitter, Instagram i Telegram per facilitar la difusió i intercanvi d’informació entre les famílies, l’AFA i l’entorn escolar (com ara l’aFFaC). Amb aquests nous medis de transmissió ràpida i d’altres ja existents, com ara el correu electrònic o la missatgeria instantània, es pretén també facilitar que les famílies se sentin més a prop i més ben informades que mai sobre les qüestions relatives a l’AFA i l’escola.

 

Contacte

Pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic: comunicacio@afapaucasalsgracia.cat