Comunicació

Qui som

La comissió de Comunicació treballa en l’àmbit de la transmissió d’informació ja sigui entre l’AFA i les famílies, a dins de la pròpia AFA (com ara comissions, Junta, etc.) i entre l’AFA i el seu entorn (com ara el contacte amb altres AFAs) i cerca formes de millorar la comunicació en tots aquests àmbits.

Què fem 

La comissió de Comunicació ha sorgit al curs 2021-22 i es centra en tres projectes principals: 

  • Web: Actualització de la web de l’AFA, no només per fer-li una rentada de cara, sinó per fer canvis que en facilitin la consulta, eliminar dades antigues i afegir-ne de noves per fer-la rellevant al 100 % i desenvolupar automatismes que facilitin la difusió dels continguts que es vagin afegint a la web.
  • Xarxes Socials: Creació de perfils de l’AFA a Twitter, Instagram i Telegram per facilitar la difusió i intercanvi d’informació entre les famílies, l’AFA i l’entorn escolar (com ara l’aFFaC). Amb aquests nous medis de transmissió ràpida i d’altres ja existents, com ara el correu electrònic o la missatgeria per WhatsApp, es pretén també facilitar que les famílies se sentin més a prop i més ben informades que mai sobre les qüestions relatives a l’AFA i l’escola.
  • Notes: La nostra comissió agafa el relleu de la publicació Notes i, coincidint amb la situació especial de la COVID-19, en repensa el format, que passa a ser digital, al menys temporalment, i es difondrà per diversos canals: ja sigui l’habitual format de revista o en petites càpsules que es puguin llegir al vol.

Més enllà dels projectes principals descrits, la comissió està treballant fort en les campanyes de promoció del vot al projecte de pati del Pau Casals (vegeu la campanya #JoVotoPauCa), que és una oportunitat única que s’ha materialitzat finalment aquest any. En la primera fase de votació vam quedar en destacada primera posició entre els projectes del barri i ara toca reblar la feina en la votació definitiva que tindrà lloc del 10 al 20 de juny de 2021 i on faran falta tots els vots per optar a la major part dels 450.000 € de fons del Decidim Barcelona que ens permetran renovar i replantejar el pati de l’escola de dalt a baix.

Contacte

Pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic: comunicacio@afapaucasalsgracia.cat