Revolta Escolar

Qui som?

Ens constituïm arran del moviment #RevoltaEscolar. Diferents AFA i AMPA de tot Catalunya, amb la col·laboració d’Eixample Respira i l’aFFaC, promovem talls de carrer, un cop al mes, davant de l’escola els divendres a la sortida de l’escola (de 16:30 a 17:00) per tal de reclamar una major pacificació als entorns escolars, menys contaminació i menys soroll.

Com que som una comissió nova, fem una crida a totes les famílies a participar-hi. Volem fer d’aquests talls una festa reivindicativa, amb pancartes casolanes, bon ambient i totes les mesures Covid (mascareta i distància). També volem aprofitar els talls per reclamar el tancament de la benzinera veïna, ja que no cumpleix amb la normativa obligatòria de distància de 100 metres respecte a un centre escolar i possiblement emet gasos contaminants per als infants.

En el marc d’aquestes protestes, la Comissió #Revolta Escolar del Pau Casals de Gràcia es compromet a denunciar la situació de l’entorn de l’Escola Pau Casals Gracia, a reclamar als diferents responsables solucions apropiades i a vetllar perquè aquestes es duguin a terme.

Què fem?

  • Organitzem el tall de carrer un divendresal mes a les 16:30h.
  • Impulsem altres activitats que tinguin a veure amb aquestes o altres reclamacions relacionades amb la pacificació de l’entorn escolar.

Fem la Revolta!

Contacte

Si voleu col·laborar, o teniu idees, suggeriments o consultes, escriviu a: revoltaescolar@afapaucasalsgracia.cat